GLNP Life Sciences

Welkom op de web-site van GLNP Life Sciences BV.

GLNP Life Sciences is een Nederlands bedrijf dat zich richt op wetenschappelijk goed onderbouwde “Farmaconutrition Products” (voedingssupplementen en dieetvoeding voor medisch gebruik) zowel bestemd voor in de thuissituatie als in het ziekenhuis.

Om een goed beeld te krijgen van de actuele voedings- en hydratatie toestand van een patiënt bieden wij hiervoor innovatieve medical devices aan, die gebruik maken van Bio-electrische Impedantie Vector Analyse (BIVA).

Via onderstaande links vindt u meer informatie over onze producten:

Deze web-site is zowel bedoeld voor consumenten als voor zorgprofessionals.

Bent u professional in de zorg, dan kunt u via het contact formulier, een eigen password aanmaken voor de beschermde site. Het gedeelte dat zich richt op professionals in de zorg is niet bedoeld voor de consument!

Door op onderstaande banners te klikken komt u automatisch bij de informatie die voor u bedoeld is.

      

 

In 2010 heeft GLNP Life Sciences de finale gehaald van de Shell Live Wire award 2010. In 2011 is GLNP Life Sciences opgenomen in de lijst van de MKB innovatie top 100.

Ook de komende jaren zullen wij ons inzetten om te blijven innoveren, wat alleen mogelijk is door intensief contact te houden met topclinici uit zowel ziekenhuis als topsport.

Indien u na het lezen van de web-site nog vragen hebt over onze producten, dan is het tijdens kantooruren mogelijk om gebruik te maken van de service telefoon(+31 (0)76 7660022) of ons een vraag te stellen via het contact formulier.